Kraamfeestkist

Kraamfeest

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon of dochter. Jullie hebben samen bedacht dat je eigenlijk alle familie en vrienden het liefst in 1x uitnodigt met een kraamfeest.
Nu het kindje er is hebben jullie eigenlijk wel jullie handen vol aan de nieuwe spruit. Hoe tof is het dan dat je bij Elkedagfeest een feestkist kan huren waar alles in zit voor het feest. Op deze manier hebben jullie daar geen omkijken meer naar.
In deze feestkist zit alle spullen die je nodig hebt voor een fantastisch feest. Er zitten zowel spullen in voor jongen als voor een meisje.
Deze feestkist is natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen aan jouw vriendin of (klein)dochter.;-)

In deze feestkist (basis) zitten de volgende materialen:

 • Een geboorte bord
 • Een ooievaar die door het raam heen vliegt
 • Een grote baby
 • Slingers en pompons.
 • Tafelkleed in het thema
 • Bekers, bordjes en vorkjes
 • Spelletjes voor de kleine gasten die op bezoek komen bij het kraamfeest zoals neefjes/nichtjes of kinderen van vrienden. De spelletjes en activiteiten worden afgestemd op het aantal kinderen en de leeftijd van deze kinderen.
 • Alles in een feestelijke kist.

Feestkist reserveren

Wat kost het feestje?

Pakket 1: Basis

Pakket 2: Luxe

€ 75,- € 195,-
In deze feestkist zit versiering voor het feest. En een aantal spelletjes voor de grote broer of zus.  In deze feestkist zit versiering voor het feest. En een aantal spelletjes voor de grote broer of zus. 
 

Er komt een begeleider bij jullie langs om te helpen op het feest met koffie en thee en de kinderen te vermaken die aanwezig zijn op het kraamfeest met de spelletjes of schmink. Altijd fijn als er een paar extra handen zijn om te helpen.

We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.

Wil je het feest houden in het weekeinde of op een feestdag dan hanteren we een extra tarief van € 25 per inzet van een begeleider. 

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

 • De feestkist te laten bezorgen.
 • Een ballonenboog of andere extra versiering voor de ruimte te boeken.
 • Een thema taart te laten maken.
 • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
 • Een feestruimte op een (bijzondere) locatie te reserveren.
 • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feestkist reserveren 

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door Elkedagfeest.nl. Elkedagfeest.nl vraagt een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Elkedagfeest.nl kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 30 minuten rijden van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per af te leggen km, exclusief eventuele parkeer- en tolgelden. Woon je verder weg? Dan kunnen we de feestkist ook bij jou thuis bezorgen. We rekenen dan naast de km vergoeding ook een reistijdvergoeding van 12,50 per uur. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Wij gebruiken cookies