Afdrukken
Hits: 50461

Babyshower feestkist

Hoe organiseer je een Baby Shower?
Jouw vriendin of dochter is zwanger en het lijkt je leuk om een feestje voor haar te organiseren.
Misschien heb je zelf nog geen kinderen en weet niet precies hoe je dit zou kunnen aanpakken of weet je het wel, maar heb je weinig tijd om alles voor te bereiden. Hoe tof is het dan dat je bij ons hiervoor een feestkist kan huren!
Deze feestkist is ook leuk als je voor jezelf een feest wil geven zonder er zelf heel veel tijd en energie in te stoppen.
In deze feestkist zit alle spullen die je nodig hebt voor een fantastisch feest. Versiering, spelletjes en tips voor het feest. Er zitten zowel spullen in voor jongens als voor een meisje.
Deze basisfeestkist kost € 50. De uitgebreide feestkist is € 95. Daar zitten ook bijvoorbeeld uitnodigingen en knutselspullen in voor het versieren van een rompertje of slabbetje

In deze feestkist (basis) zitten de volgende materialen:

Feestkist reserveren

Wat kost het feestje?

Pakket 1: Basis

Pakket 2: Uitgebreid

€ 65,= € 145,=
In deze feestkist zitten verschillende spelletjes en versiering voor het feest.  In deze feestkist zitten verschillende spelletjes en versiering voor het feest. 
 

Bij dit pakket ontvangen jullie ook knutselmateriaal voor het versieren van een slabber of rompertje.

Je hoeft zelf niks meer te regelen.

Je hebt in één keer alles in huis!

Een begeleider is bij dit thema ook mogelijk. We kunnen de kinderen bijvoorbeeld vermaken tijdens het feest of zelfs een buikschildering plaatsen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Feest garantie

Wij geloven dat de kans op een onvergetelijke feest pas echt groot wordt als jij geen zorgen meer hoeft te maken over de organisatie en de uitvoering.
Uniek in Nederland: Alleen Elkedagfeest.nl biedt de feest garanties. Dit zijn garanties die het verjaardagsfeest voor jouw kind tot een succes maken.

Feestkist reserveren

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door Elkedagfeest.nl. Elkedagfeest.nl vraagt een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Elkedagfeest.nl kijkt de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.


Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof baby thema?

Kijk dan ook eens bij kraamfeestkist.