Referenties

 

 Vivian Van Hell-van Den Bosse

1 december 2020

Hele leuke vliegtuigkist mogen lenen met veel spelletjes en versiering, aan alles is gedacht, borden, bekers, servetten.. en handige instructie lijst erbij. Natascha kwam helpen en had goede ideeën, was erg blij met haar hulp. mn zoontje had een leuk kinderfeest! echt een aanrader!

 

Bianca Van de Waart 

10 november 2020
Een super leuke verjaardag kunnen vieren met de Dierenfeestkist.
Leuk voor jongens en meiden!.
Een bomvolle kist, we hadden tijd tekort!
Vriendelijk geholpen en een prima service.
Nogmaals bedankt!

 

Cathelijne Vercouteren 

27 oktober 2020
Echt een geweldig piratenfeest kunnen geven voor mijn 5 jarig zoontje door de kist van Sprookjesverjaardag! Ik verwachtte letterlijk een kist, maar het was veel meer dan dat. Het hele huis om kunnen toveren ermee en genoeg spelletjes en inspiratie om ze een hele middag mee bezig te houden. Aanrader!

 

Maaike IJdema

30 augustus 2020

Afgelopen juli hadden wij voor de zomervakantie het zomerfeest van kinderopvang eigenwijs en kinderopvang joy.
thema piraten en ik dacht laat ik Natascha benaderen voor de themabox voor spelletje in piraten thema.
Ik dacht ik haal even 1 box op maar het waren gewoon 2 auto's vol met aankleding voor een heus piratenfeest.
Het was echt top en je hebt zelf gewoon helemaal niks meer nodig aan spullen om het feest geslaagd te maken.
Volgend jaar voor het zomerfeest zullen we zeker weer kijken wat sprookjesverjaardag voor ons kan betekenen.
Echt een top concept zeker als je zelf ook niet zo creatief bent in het verzinnen van feestjes. want met deze kist is alles helder uitgelegd en kan je direct aan de slag voor een geslaagd feestje.

 

Chantal van Dalen

26 augustus 2020

Leuke enthousiaste en kundige begeleiding. Natascha denkt met je mee en helpt je met voorbereiden. Er zijn genoeg materialen en spelletjes om een hele middag mee te vullen. Mijn dochter en haar vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten.

 

Angelina Smallegange-Hoogesteger

20 augustus 2020

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het ridder- en prinsessenfeest!

 

Veronique Storms

28 september 2020
Mijn dochter heeft een super leuke verjaardag gehad! Alles was perfect geregeld en de kinderen hebben heerlijk genoten. Mooie, lekkere taart, leuke spelletjes en heerlijk pizza gegeten. Volgend jaar weer!!!

 

Samona Midissia

28 juni 2020

De kids hebben een leuke middag gehad met de zeemeerminnen en piraten kist. Ze hebben zich heel erg vermaakt lekker verkleed en gespeeld. Zeker een aanrader voor een leuk feestje.

 

Silvia Tichem

23 juni 2020

Natascha regelt alles tot in de puntjes en vraagt uitgebreid naar de wensen (van de jarige).
Het was een hele positieve ervaring en we zullen in de toekomst zeer zeker weer aan haar denken.

 

Annemarie van Jole-Berndsen 

20 juni 2020

Wat kregen we enorm veel spullen! Er was genoeg om de kamer / tuin mee aan te kleden. De materialen waren super, vooral het stuurwiel! De jongens vonden de stoere spellen echt geweldig: touw trekken, zwaard vechten op de balk. Maar ook de ballen gooien om het schip te laten zinken, de chips ringen met een haak vangen, de quiz, etc. Spelletjes was precies genoeg voor de middag! We hebben allemaal genoten, zeker voor herhaling vatbaar!

 

Rosa van Roosendaal - Medewerkster vakantiepark deMeerpaal

2017 t/m 2020

Wij hebben op diverse manieren met Natascha samengewerkt. Zowel voor het organiseren van kinderfeestjes, het organiseren van animatie activiteiten voor kinderen als het ontwikkelen van een plan om ons voedselbos aantrekkelijker/educatiever te maken. Natascha kan zich erg goed inleven in de belevingswereld van kinderen en ziet overal mogelijkheden om hier op aan te sluiten. De activiteiten zijn altijd origineel, professioneel en sluiten goed aan op de doelgroep!

 

 

Jéan Rottier - Organisatie evenementen

2019 en 2020

Fijn om met Natascha samen te werken. Voor CCXL Theater en CineCity reeds diverse kinderactiviteiten door Elke Dag Feest laten verzorgen. Natascha is inventief, creatief en houdt zich altijd aan de gemaakte afspraken.

 

Miranda Bekenes

 15 september 2019

Natascha is een kei in het bedenken van toepassingen binnen jouw branche/bedrijf op het gebied van kinder entertainment. Dus organiseer je een feest/event waarbij de ouders volop kunnen genieten? Nodig dan Natascha eens uit, want als kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders een heerlijke middag/avond voor zichzelf.
En de toepassingen (kleurplaten, verpakkingen, spandoeken etc.) brengen een extra positieve mindset over uw branche/bedrijf naar boven. Naast schminken en tattoos zetten, is dit een echte aanrader!

 

Chris Bras - Coördinator brede school en verenigingsondersteuner voor de gemeente Borsele

2019 en 2020

In Nisse is veel vraag voor je buitenschoolse activiteiten, leuk om dat te zien. Ik ben ook blij dat er veel aanvragen zijn want ik vind het fijn om met je samen te werken en hoor goede reacties nadat je geweest bent. Je maakt er werk van en probeert de kinderen naast te vermaken ook iets bij te brengen over het desbetreffende onderwerp.
Je hebt een duidelijke manier van communiceren en maakt duidelijke concrete afspraken. Daarnaast vind ik dat je een hoog gehalte verantwoordelijkheid draagt voor de activiteiten en we snel tot overeenkomsten komen voor wat betreft datums, tijden en locaties.

 

Femke Wolfert

31 januari 2018 
Zojuist kwam ik het filmpje tegen van Jill haar Italiaans feestje; wat was dat genieten. Thuis spelletjes spelen, een koksmuts en/of een Venetiaans masker knutselen en daarna naar de Pizzeria om daar hun eigen pizza's te maken. Het was een zeer geslaagd feestje, een mooie herinnering van Jill haar eerste kinderfeestje!

 

Diana de Bel

6 december 2018

Ik heb voor mijn dochters verjaardagsfeestje een Spa en Beauty feestje gedaan.
Ze hebben allemaal een hartstikke geslaagde middag gehad.
Alles zat erbij van high tea tot yoghurt maskertjes tot voetenbadjes echt helemaal top.

 

Judith de Mooij

4 oktober 2017

Een prachtige, uitgebreide prinsessenfeestkist gehuurd met veel leuke spelletjes en nog wat mooie spulletjes die de prinsesjes na afloop mee naar huis mochten nemen. Natascha heeft ze prachtig geschminkt, wat hebben ze genoten! Veel positieve verhalen teruggekregen van de ouders van de andere meisjes, en mijn eigen dochter heeft het nog steeds over het bijzondere spinnenwiel.

 

Priscilla de Blaey

30 september 2017

De sprookjesfeestkist gehuurd. Heel erg compleet en gevarieerd met uitnodigingen, versieringen,
verkleedkleding, uitleg/attributen van de spelletjes, een cadeau voor de jarige én ook voor de andere kinderen een presentje om mee naar huis te nemen!

 

 Kim Baukema-van Der Putten 

12 september 2017  

Bij sprookjes verjaardag een prachtig pokemon verjaardagsset gekocht. Onze zoon was zo blij met de mooie aangeklede tafel! Hij was helemaal blij met de pokemon kaarsjes!

 

Cindy Meulblok

10 september 2017

Met een kleurwedstrijd heeft m'n dochter een feestkist en schminken gewonnen. Haar kinderfeestje was een groot succes! Heel veel spelletjes in het thema en omdat de kist niet in de auto paste werd deze tegen een kleine vergoeding thuis gebracht en weer opgehaald!

 

Gwendolyn Pieters

10 september 2017

We hebben enkele feestje mogen uitproberen, namelijk piratenfeest, brandweerfeest en ridderfeest. Alle keren heeft mijn zoon ontzettend genoten en raakte niet uitgepraat over alles wat ze hadden gedaan. Absoluut een aanrader als je zelf geen tijd, of creativiteit hebt om zelf een feestje te organiseren!

Veronique de Smit

10 september 2017

Sjoerd heeft meerdere probeer feestje mogen mee doen. Hij is geweest op het ridderfeest, brandweerfeest en piratenfeest. Alle 3 de keren kwam hij vol verhalen en enthousiasme terug. En welk feestje het allerleukste was: alle 3!!