Het Coronavirus

Corona Maatregelen en een kinderfeestje

 

Kan je jouw verjaardag vieren? Ja, je kan je verjaardag vieren. Het gaat wel wat anders dan normaal. We blijven allemaal veel meer thuis. Dat is nodig om het coronavirus niet aan elkaar te geven.
Dit zijn de regels:

Aantal mensen:

- Je mag minder mensen uitnodigen die ouder zijn dan 12 jaar. Hoeveel mensen je precies mag uitnodigen is afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden. 
- Daarmee is het dus op dit moment minder makkelijk om een familiefeest thuis te houden met alle familieleden (opa’s, oma’s, tante, ooms ect). Er zijn wel ander leuke initiatieven waarop je hun kan betrekken bij de verjaardag van jouw kind. Wanneer jullie dit willen kunnen we daarin meedenken.
- Is jouw kind onder de 12 dan mag je wel zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen voor een kinderfeest.
- Er mag op dit moment een begeleider van ElkeDagFeest op het feest komen om te helpen met het begeleiden van de activiteiten op het kinderfeest. 
- Kinderen onder de 13 jaar hoeven geen afstand te houden van anderen. Iedereen vanaf 13 jaar houdt anderhalve meter afstand.

Schminken en het zetten van tijdelijke tattoo:

- Wij schminken alleen kinderen onder de 13 jaar. We gebruiken hiervoor iedere keer vers water en we maken onze penselen iedere keer tussen door goed schoon.
- We werken met vrolijk mondkapje en (doorzichtig) masker.
- Voor het schminken ontsmetten we onze handen met handgel.

Bij klachten:

- Het feestje gaat niet door als jij of één van de andere leden van jouw gezin klachten heeft die lijken op klachten die bij het virus horen.
- Vriendjes en vriendinnetjes mogen niet komen als ze zich niet lekker voelen. Ze mogen ook niet komen als iemand bij hun thuis verkouden is én koorts heeft of benauwd is.

Algemeen:

- Het is een goed idee om het huis goed te ventileren.
- Was allemaal vaak en goed je handen.
- Een keertje niezen? Altijd in je elleboog!

Annulering bij boekingen gedaan vanaf 22-04-2021:

- Alle feestkisten worden in één keer klaar gezet. Daarna kan jullie feestkist worden opgehaald of gebracht door ons. Het kan dus zijn dat jullie de feestkist tot een week voor het feest ontvangen. Wanneer jullie besluiten het feest te annuleren i.v.m. Corona besmetting in jullie gezin of in de klas dan brengen we de gemaakte kosten in rekening. Bij een boeking van een luxe versie bijvoorbeeld rekenen we dan €65 voor het klaarzetten, nakijken en schoonmaken van de feestkist. Dit omdat de handelingen hetzelfde blijven voor een feest die doorgaat of wordt geannuleerd. De rest van  het bedrag ontvangen jullie in deze situatie retour. 

- Wanneer een begeleider Coronaklachten zou hebben wordt een andere begeleider ingezet. In alle gevallen staat er één extra begeleider klaar om het feest te begeleiden. Of het feest kan worden gevierd zonder begeleider en de familie ontvangt € 50 retour voor het omzetten van het feest van een Luxe naar een Uitgebreide versie.

Bijzondere locaties

 We hebben afspraken met verschillende bijzondere locaties. Bij de ene locatie kan mogelijk wel een feest worden gegeven terwijl de andere i.v.m. de maatregelen gesloten is. Overwegen jullie een feest op een bijzondere locatie? Dan vragen we het graag voor jullie na.