Zeemeerminnenfeest op het strand of in het zwembad 

YC SpaenBeauty

Alle meisjes mogen zich verkleden als echte zeemeerminnen. Als er ook jongens zijn uitgenodigd kunnen die zich verkleden als piraat. Eerst worden er verschillende spelletjes en knutsels gedaan in het thema onderbegeleiding van de begeleider van Sprookjesverjaardag en Elkedagfeest. Dit kan in de ruimte naast het zwembad, maar met mooi weer natuurlijk ook op het strand. Daarna krijgen de zeemeerminnen/zeemeermannen ook de gelegenheid om in het zwembad Westduin met een echte staart te zwemmen. Naast deze beleving is er ook tijd om leuke onderwaterspelletjes te spelen.

Bij Westduin krijgen de kinderen een beleving van ongeveer 1 uur en mogen ze daarna nog 15 a 20 minuten vrijzwemen. Aan het einde van het zeemeerminzwemmen is er een fotomoment. Deze foto krijgen de kinderen mee naar huis als aandenken van hun fantastische ervaring.

De kinderen moeten in het bezit zijn van hun A diploma. De minimale kleidingmaat is 104 en maximaal 158. Ouders van de kinderen mogen gratis parkeren op het terrein.

Eten is eventueel mogelijk op het strand bij een strand tent of bij Hotel Westduin. 

Feestkist reserveren

 

Prijzen voor dit feest:

Zeemeerminspelletjes en zwemmen bij Westduin

1 begeleider

2 begeleiders

6 kinderen, 2 uur € 360,00 € 385,00
6 kinderen, 3 uur € 385,00 € 410,00
6 kinderen, 4 uur € 410,00 € 435,00
8 kinderen, 2 uur € 395,00 € 420,00
8 kinderen, 3 uur € 420,00 € 445,00
8 kinderen, 4 uur € 445,00 € 470,00

 Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Wil je een ander tof meiden thema?

Kijk dan ook eens bij Sprookjesfeest of Frozen feest

Wij gebruiken cookies