Ninja(go) feest met training van een een echte sensei in een dojo

YC SpaenBeauty

 

Bij dit stoere jongens feest worden de ninja’s onderworpen aan een training door een echte sensei in een dojo.

Eerst zullen ze verschillende testen zullen ze afleggen. Dit zijn bijvoorbeeld: Onzichtbaarheid opdracht , Intuïtieve test, Vermom test, Creativiteitstest,  Samenwerkingstest, Evenwichtstest, Kracht test, Kennistest, Snelheidstest, Geduld test, Beleefdheidstest, Opmerkzaam test, Communicatie test en natuurlijk de behendigheidstest.
De kinderen kunnen vervolgens bij Karate Do Vlissingen kunnen de kinderen een echte stoere ninja training ontvangen. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Daarmee is deze feestkist ook zeer geschikt voor de oudere kinderen.
Natuurlijk zitten er in deze feestkist ook ballonnen, pizzaborden, slingers, bekers, servetten, een fotoplaat en decor versiering.

 Feestkist reserveren

Prijzen voor dit feest:

Ninja(go) training bij Karate Do Vlissingen

1 begeleider

2 begeleiders

2 uur begeleiding Elkedagfeest, indien gewenst vervoer naar bijzondere locatie, 1 uur de Ninja training, zaalhuur, feestkist met alle spelletjes, versiering, ninja karate pak uitnodigingen, cadeautjes ect.inderen, 2 uur

€ 300,00 € 330,00

 Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Wij kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Wil je een ander tof feest op een bijzondere locatie?

Kijk dan ook eens bij brandweerfeest of Piratenfeest

Wij gebruiken cookies