Een Frozen feest in de sneeuw of op het ijs  

YC SpaenBeauty

Voor het thema Frozen werken we samen met twee verschilende locaties. Hieronder een beschrijving van beide locaties. 

Een Frozen feest op de skibaan in samenwerking met Vita Event

Vanaf de november 2019 is het mogelijk om het Frozen feest ook te vieren op de skibaan in Middelburg. We versieren de ruimte gezellig zodat het al feest is als de kinderen aankomen.

Op de ijsbaan krijgen de kinderen een warme chocolade melk of iets anders te drinken. De cadeautjes worden uitgepakt en er is ruimte om taart/cupcakes te eten. Daarna gaan we spelletjes spelen die passen in het thema. Na afloop maken we een leuke groepsfoto van de kinderen (verkleed en eventueel geschminkt) met op de achtergrond de ijsbaan. Na 1,5 uur of 2 uur kleden de kinderen zich warm aan en kunnen ze vrij schaatsen op de ijsbaan (kaartje is inbegrepen). 

Frozenfeest op de schaatsbaan

2,5 uur

3 uur

6 kinderen € 330 € 355
8 kinderen € 350 € 375
10 kinderen € 370 € 395
12 kinderen € 390 € 415

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief reiskosten voor de begeleider vanuit ElkeDagFeest.

 Bestel button

Een Frozen feest bij SnowWorld Terneuzen en restaurant Leckerrr

SnowWorld Terneuzen en restaurant Leckerrr

Bij restaurant Leckker krijgen de kinderen een thema pannenkoek of frietjes en drinken. In het restaurant worden de spelletjes gespeeld. Na afloop maken we een leuke groepsfoto van de kinderen (verkleed en eventueel geschminkt) met op de achtergrond de sneeuwspeeltuin. Daarna mogen alle kinderen zich warm aankleden en een uur spelen in de sneeuwspeeltuin van SnowWorld. Als ouders zou je kunnen besluiten om tegen een meerprijs te skiën of snowboarden.

 

 

Bestel button

Prijzen voor dit feest:

Frozen feest in Skidome

2, 5 uur

3 uur

6 kinderen € 384,00 € 396,00
8 kinderen, € 420,00 € 432,00
10 kinderen € 456,00 € 468,00

We gaan bij elke berekening uit van 1 uur op de baan en 1 ouder plus een begeleider van ons. Natuurlijk kunnen er ook twee ouders mee de baan op zonder begeleiding. Bij deze locatie zetten wij alles vooraf klaar en ruimen we al het materiaal (het zonder hulp van de ouders) weer op. We gaan uit van een feestje van 2 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider.

 Extra mogelijkheden:  

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. We kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. 

Wil je een ander tof feest op een bijzondere locatie?

Kijk dan ook eens bij Prinsessenfeest of Sprookjes feest

Wij gebruiken cookies