Als een brandweerman/vrouw een echte brand blussen

YC SpaenBeauty

Alle kinderen mogen zich verkleden als brandweerman en brandweervrouw. In deze schatkist zitten er, naast versiering, verkleedkleren en knutselspullen, ook heel veel spelletjes die passen bij het brandweerthema. Denk hierbij o.a. aan: Brand blussen met emmers, Brand blussen met brandweerspuit, Kat uit de boom redden, Ontruimingsoefening, Prik de ladder op de brandweer, een Brandweerquiz, Ontsnappen aan rook en een stoere Brandweer hindernisbaan.

Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Geef bij de bestelling aan om hoeveel jongens en meisjes het gaat en hoe oud ze zijn (i.v.m. de kledingmaat).

 

Trainen op het terrein van De Jonge Veiligheidsopleidingen in Bruinisse

brandweer trainingscenter Het terrein van de Jonge Veiligheidsopleidingen is ideaal voor een brandweerfeest. Er is een ruimte waar de kinderen kunnen eten en drinken en de brandweerspelletjes kunnen doen. Daarnaast kunnen kinderen een echte brand te blussen onder begeleiding van een expert. Ze kunnen dit zowel doen met een brandblusser als een brandlanghaspel. De profesional laat ze zien hoe rook er uit ziet en hoe je in het donker moet lopen. Voor de oudere kinderen is het ook mogelijk om de training te combineren met EHBO. 

Bestel-button.png

 

  

Prijzen voor dit feest:

De Jonge veiligheidsopleidingen

Met Brandweertraining

Met brandweer en EHBO training

6 kinderen, 2 uur € 393,= € 443,=
6 kinderen, 3 uur € 423,= € 498,=
6 kinderen, 4 uur € 453,= € 553,=
8 kinderen, 2 uur € 397,= € 447,=
8 kinderen, 3 uur € 427,= € 502,=
8 kinderen, 4 uur € 457,= € 557,=
10 kinderen, 2 uur € 401,= € 451,=
10 kinderen, 3 uur € 431,= € 506,=
10 kinderen, 4 uur € 461,= € 561,=

We gaan uit van een feestje van 2,5 uur. Wanneer je graag wilt dat we langer blijven of dat er een extra begeleider komt, dan hanteren we een uurtarief van 25 euro per extra uur per begeleider en na 3 uur ook 20 euro extra per uur voor de locatie. Elke extra feestvierder kost € 5 extra. 

Feestkist reserveren

Tegen meerkosten is het ook mogelijk om:brandweer 2

  • Een thema taart te laten maken.
  • Traktaties te laten maken voor bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, school of vereniging.
  • Twee begeleiders in te huren zodat jullie bijna niks meer tijdens het feestje hoeven te doen/regelen. Je kunt gewoon heerlijk genieten van het feest en laat de verzorging geheel aan ons over.

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Borgsom

Schoonmaken en stomen van het tafelkleed wordt gedaan door ons. Wij vragen een borgsom van € 50,-. De borgsom krijg je terug wanneer er geen beschadigingen of vermiste materialen zijn. Wij kijken de kist na en houdt bij beschadiging of vermiste materialen het bedrag van de borg in.

Halen of brengen?

Afhalen van de verkleedkist kan de dag voor het feestje (of in overleg). Mocht je geen auto hebben en je minder dan 150 km van Oost-Souburg af woont, brengen wij de feestkist tegen vergoeding met de auto bij u thuis. Wij berekenen de afstanden met Google route. Wij berekenen een km vergoeding van 40 cent. per km, exclusief eventuele tolgelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Voor meer informatie over dit onderwerp, klik hier.

Wil je een ander tof jongens thema?

Kijk dan ook eens bij Piratenfeest of Ridderfeest

Wij gebruiken cookies